Funding voor high tech equipment

Ben je ondernemend en actief in één van de sectoren High Tech Systems and Materials, Chemie of cross-overs en je wilt een productie(proces) vormgeven of opschalen? Dan heb je hier veelal kostbare high tech equipment nodig waarin de bank, private investeerders en seed-fondsen nog niet of niet passend in kunnen voorzien. High Tech Fund is een non profit organisatie die ernaar streeft in deze risicovolle fase wel te financieren. Wij beogen hiermee productie door en groei van high tech bedrijven te bevorderen en een opstap te zijn naar (grote) vervolginvesteringen door marktpartijen.

Remon van der Woude
Monique Snippers
Remon van der Woude
Fund Manager
Remon van der Woude

Starten of groeien, maar ook het realiseren van technische haalbaarheid met als doel een onderneming te starten, gaat vaak gepaard met een behoefte aan kapitaal. Ben je benieuwd naar mogelijke financieringen voor jouw innovatie? Neem contact met mij op. Ik help je graag met het vinden van kapitaal!

Monique Snippers
Project office
Monique Snippers

Ben je benieuwd naar mogelijke financieringen voor jouw high tech productie apparatuur? Neem contact met mij op. Ik help je graag verder.

Contact

 

 

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Privacy & Terms

  • Universiteit Twente
  • Hengelosestraat 500
  • The Gallery, Novel-T office
  • T: +31 (0)6 23 50 87 51
  • info@hightechfund.nl

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over high tech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!